Καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο www.trelata.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου θα πραγματοποιούνται προωθήσεις προϊόντων διατροφής από το διαδίκτυο, είτε για λογαριασμό της εταιρείας TRELATA ΜΟΝΟΠΡΌΣΩΠΗ ΙΚΕ που στο εξής θα καλείται η εταιρεία με έδρα τα Σπάτα επί των οδών Δημ. Χρ. Μπέκα και Πατριάρχου Αθηναγόρα, είτε για λογαριασμό συνεργατών, οι δε πωλήσεις των προϊόντων θα εκτελούνται από συνεργάτες.

Σιγουρευτείτε, αφού διαβάσετε πριν την περιήγηση σας τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου, ότι αποδέχεσθε πλήρως και ανεπιφύλακτα αυτούς, οι οποίοι θα είναι σύμφωνοι με τον «Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί αυτό απαραίτητο χωρίς προειδοποίηση.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα στοιχεία και πληροφορίες που δίνει προκειμένου να εκτελεσθεί γρήγορα και σωστά η παραγγελία του.

Με την τοποθέτηση από εσάς της παραγγελίας λαμβάνεται επιβεβαίωση αυτής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας η οποία μπορεί να προκύψει από υπαιτιότητα του πελάτη η και της μεταφορικής εταιρείας καθώς και τυχόν προβλημάτων σύνδεσης στην ιστοσελίδα η και κατά την διάρκεια της περιήγησης σε αυτήν.

Εάν δεν υπάρχει σε απόθεμα κάποιο προϊόν ενημερώνεται ο πελάτης στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για το πότε μπορεί να εκτελεσθεί η παραγγελία του.

Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο και την ασφάλεια άλλων υπερσυνδέσμων (links) από τυχόν επίσκεψη μέσω του ιστοτόπου μας και τυχόν ζημία που προκληθεί στον οποιοδήποτε εξοπλισμό κατά την περιήγηση είτε στην ιστοσελίδα μας είτε σε άλλη.

Οι διατροφικές ή και άλλες πληροφορίες που πιθανώς περιέχονται στην ιστοσελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον προσωπικό σας γιατρό, ο οποίος είναι και ο πλέον κατάλληλος να συμβουλευθείτε πριν ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη διατροφή.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη και δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για τυχόν κακόβουλη ενέργεια τρίτων. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεσμεύονται να κάνουν ορθή χρήση αυτής και μόνο για τους σκοπούς ύπαρξης της και όχι να βλάψουν άλλους με κακόβουλη χρήση της ιστοσελίδας.

Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεσθε πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους αυτής.

Η εταιρεία διατηρεί όλα τα νόμιμα πνευματικά δικαιώματα αυτού του ιστοτόπου.

Πολιτική απορρήτου – Ενημέρωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Για την σωστή και γρήγορη εκτέλεση και υποστήριξη της παραγγελίας απαιτούνται κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για ιδιώτες και επιπλέον ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για επιχειρήσεις.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι αναγκαία επίσης για να μπορούμε να κάνουμε επαλήθευση αυτών, για την αποφυγή κακόβουλης πράξης που πιθανόν θα στρέφεται κατά σας καθώς επίσης και κατά της εταιρείας μας. Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα είναι τα απολύτως αναγκαία για εμάς, τον συνεργάτη μας ο οποίος θα εκτελέσει την παραγγελία και τον μεταφορέα και όχι για οποιοδήποτε άσχετο άλλο πρόσωπο.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε, ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τόσο κατά την χρήση αυτών όσο και σε τυχόν επεξεργασία τους κατά την εκτέλεση και παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας, τηρώντας την εκάστοτε νομοθεσία.

Το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων ορίζεται βάσει της εκάστοτε νομοθεσίας, ανάλογα τις πραγματικές συνθήκες διεκπεραίωσης της παραγγελίας, τη συχνότητα επαναληπτικών παραγγελιών, την επίλυση τυχόν θεμάτων, την πρόληψη τυχόν απάτης και τη δική σας επιθυμία.

‘Οποιος επιθυμεί την πρόωρη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων μπορεί να μας το γνωστοποιήσει στο e-mail trelata4@gmail.com. Επίσης όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τα προσωπικά του δεδομένα που είναι καταχωρημένα στη βάση δεδομένων της εταιρείας μας μπορεί να μας το κάνει γνωστό στο ίδιο e-mail.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης, επικαιροποίησης, περιορισμού η και ανάκλησης της επεξεργασίας, μεταφοράς σε επεξεργάσιμη μορφή και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων επικοινωνόντας μαζί μας στο παραπάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εμείς θα ενεργήσουμε νομίμως.

Χρησιμοποιούμε Google Analytics για την συλλογή στατιστικών στοιχείων, με απενεργοποιημένη την συλλογή της IP διεύθυνσης, τα οποία αποθηκεύονται μέχρι 24 μήνες.

Το Woocommerce που χρησιμοποιείτε για την διαχείριση των παραγγελιών καταγράφει την IP διεύθυνση για λόγους ασφαλείας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μόνον τα απαραίτητα cookies για την λειτουργία της και την συλλογή πληροφοριών σύμφωνα με την χρήση κατά την επίσκεψη, για να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις και ρυθμίσεις ώστε να διευκολύνουν στις επόμενες επισκέψεις.