Η αγάπη μας στα παιδιά στα οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο κόσμο και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, μας επιφορτίζουν με ευθύνες αυτά που λέμε και πράττουμε να είναι πλήρως αληθινά και μέσα από την καρδιά μας. Σας ζητάμε να είστε καλοπροαίρετοι μαζί μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να σας προσφέρουμε προϊόντα αληθινά υγιή, θρεπτικά και απολαυστικά για μικρούς και μεγάλους και αυτά που λέμε να είναι μόνο αληθινά χωρίς παραπλανητικές αναφορές.

  • Πιστεύουμε στις αρχές και αξίες που κληρονομήσαμε από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους.
  • Με γνώμονα λοιπόν δύο μαγικές λέξεις όπως αυτές της «αγάπης και αλήθειας» δημιουργήσαμε την «TRELATA».

Το μεράκι μας για προσφορά και δημιουργία, μας οδηγούν να παράγουμε προϊόντα όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και χρήσιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης πλην των φυσικών και χρήσιμων σακχάρων του αγνού Ελληνικού μελιού, χωρίς υδρογονωμένα λίπη, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία, χωρίς κανένα ανθυγιεινό συστατικό, παρά μόνο χρήσιμα και ωφέλιμα συστατικά, για να μπορούμε με δυνατό πνεύμα και σώμα να είμαστε χρήσιμοι, χαρούμενοι και δημιουργικοί.

  • Η γνώση και η εμπειρία είναι σύμμαχοι μας στην προσπάθεια αυτή.

Ευελπιστούμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας και ελπίζουμε να είστε μαζί μας στην προσπάθεια αυτή στηρίζοντας τα προϊόντα μας.

Υγιεινή διατροφή με ωραία γεύση

Επωνυμία: TRELATA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Διεύθυνση: ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ & ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ

Περιοχή: 19004 ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δραστηριότητα: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ιστότοπος: www.trelata.com

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: trelata4@gmail.com

Τηλέφωνο: 0030 6936761150